Utilizare si continut

bolovani.ro , site-ul Centrului de excelență (cazare și recreere) pentru tradiții educaționale ale turismului rural, denumita in continuare La Mosie este marca inregistrata S.C. La Mosie S.R.L. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, vizitatorul confirma ca a citit, a inteles si accepta in totalitate urmatorii termeni si conditii de utilizare a acestuia. Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand fara o notificare in prealabil.

La Mosie isi rezerva dreptul de a modifica, oricand si in orice fel, sectiunile si continutul site-ului, potrivit propriei sale opinii, fara a fi obligata sa justifice modificarile, si fara a fi obligat sa indeplineasca nicio formalitate fata de vizitatori.

 

Confidentialitate

La Mosie recunoaste si garanteaza in conditiile legii (Legea 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale) importanta protejarii confidentialitatii informatiilor pe care bolovani.ro le poate colecta de la vizitatori. Toate informatiile care pot identifica personal vizitatorul, precum si cele care nu-l pot identifica direct (“cookies”), indiferent daca sunt furnizate voluntar sau colectate automat, pot fi utilizate doar pentru scopuri interne de marketing.

 

Drepturile de proprietate intelectuala

La Mosie este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site fara acordul scris al La Mosie. Descarcarea sau copierea prin orice metoda a materialelor de pe site nu transfera catre terti drepturile asupra materialelor sau licenta aplicatiilor de pe site, detinute exclusiv de La Mosie.

 

Rezervari

Pentru inregistrarea ferma a rezervarii online este necesara achitarea unui avans (….??). Acest avans se va pierde in cazul neprezentarii.

 

Regulament de ordine interioara

Pentru a ne putea duce la indeplinire misiunea de a va oferi o insula de liniste si reconectare cu natura si pentru ca fiecare dintre dumneavoastra sa revina cu placere la pensiunea La Mosie, avem rugamintea sa respectati urmatoarele reguli de ordine interioara:
– este interzisa aruncarea gunoaielor de orice tip, in special mucuri de tigari, in alt loc decat cosuri de gunoi sau scrumiere;
– este interzis consumul in exces de bauturi alcoolice, sonorizarile de volum ridicat atat in interior cat si in zonele exterioare (curte, iaz, foisor)
– este interzis aprinderea focurilor de orice natura in afara spatiilor special destinate si amenajate in acest scop, sau cu material lemnos altul decat deseuri sau uscaturi din padure;
– este interzisa taierea sau mutilarea arbustilor sau copacilor de orice fel.

In cazul nerespectarii uneia sau mai multor restrictii din acest regulament, La Mosie isi rezerva dreptul de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietatii private sau a regulilor interne ale acesteia.

Va multumim pentru intelegere!

loading